Skip to content

Accountmanager 24 uur per week

Ede, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Ben jij een Accountmanager die met de klant meedenkt om zo de beste deal te sluiten?

Even voorstellen

Wij zijn Horizon Telecom, gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons gezellige kantoorpand. Horizon Telecom heeft als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatieoplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.


Voor ons enthousiaste en groeiende team zoeken wij nu een: 

Accountmanager 24 uur per week


Als Accountmanager ben jij de eerste van Horizon Telecom die contact legt met onze nieuwe potentiële klanten. Met jouw kennis van de markt en enthousiasme over Horizon weet jij de klant net zo enthousiast te maken en vooral ook goed in kaart te brengen wat zij nodig hebben. Je weet dat dit niet over 1 nacht ijs gaat en dat deze trajecten langer kunnen duren vind jij juist leuk. Langere, complexe trajecten, echt een relatie opbouwen met je klant/prospect.

De ideale kandidaat heeft een aantoonbaar succesvol verleden in de acquisitie en business development in een soortgelijke omgeving. De focus ligt op het bouwen van een ‘pipeline’ van goed gekwalificeerde ‘opportunities’ in een vooraf overeengekomen ‘Target Market List’. Je hebt als geen ander ervaring in het identificeren van de verschillende belangrijke stappen en activiteiten die nodig zijn voor een succesvolle afronding van een verkooptraject. Je bent in staat om een ‘winnend’ account/activiteitenplan op te stellen en uit te voeren voor verkooptrajecten.

We zoeken dan een sales minded persoonlijkheid met een sterke drive om zowel kleine als grote uitdagingen te overwinnen, een enthousiaste netwerker, die graag connectiviteit problemen en uitdagingen met klanten oplost.


What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.


De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Functie voor 24 uur per week, dagen zijn in overleg;
 • Aantrekkelijke bonusvoorwaarden en salaris;
 • Lease auto;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;
 • Laptop en telefoon naar keuze;
 • Internetvergoeding voor thuis;
 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken).

Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Meerdere evenementen per jaar met het team;
 • Fijn dakterras.

We moedigen iedereen aan om te solliciteren. We zijn een open-minded organisatie die graag verrast wordt door een out-of-the-box kandidaat met een pro actieve instelling. Voor deze functie is beheersing van Nederlandse en Engelse taal vereist. Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.


Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je mailen met onze corporate recruiter Amanda Brenkman a.brenkman@horizontelecom.nl

Voor een indruk van onze organisatie kun je kijken op onze website https://werkenbij.horizontelecom.nl/ of op onze LinkedIn pagina

Vereisten

Wat breng je mee aan kennis en ervaring?

  • Meer dan 5 jaar ervaring in een New Business of Business Development omgeving en rol.

  • Opleidingsniveau: HBO of hoger.

  • Ervaring met het verkopen van connectiviteitoplossingen aan grootzakelijke organisaties (voice en data)

  • Pre: ervaring met de verkoop van SD-WAN-oplossingen

  • Aantoonbaar track-record in hunting, prospecting and new account development

  • Vloeiend in Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling

  • Zelf startend, proactief, resultaatgerichte professional die zelfsturend kan werken

  • Flexibel, servicegericht, doordacht en verantwoordelijk

of

Apply with Indeed onbeschikbaar