Skip to content

Betaalde Stage (junior) Accountmanager Niveau 4 (of hoger)

Nederland, Utrecht, EdeSales

Functieomschrijving


Over Horizon Telecom

Wij weten hoe we alle connectiviteit uitdagingen wereldwijd op een authentieke en persoonlijke manier kunnen oplossen, met behulp van de nieuwste technologische innovaties. Ons uiteindelijke doel is om connectiviteit flexibel en schaalbaar te maken door vandaag al de innovatie van morgen te leveren.

Voor ons is dit waar innovatie over gaat. Met ons credo “under promise and always over deliver” zijn wij de ultieme initiator van verandering. Door onafhankelijk en Carrier-Neutral te zijn, zijn wij niet gebonden door investeringen in netwerk of capaciteit. Dit betekent dat we ons kunnen concentreren op oplossingen met de ‘best-of-breed’ technologie die tegenwoordig beschikbaar is en die verder gaat dan het bereik van elk netwerk of elke carrier.


Voor ons enthousiaste team hebben wij nu ruimte voor een:

Stagair (junior) Accountmanager

Als stagiair accountmanager bij Horizon telecom ga je samen met jouw collega’s kijken naar alles wat een organisatie draaiend houdt. Samen met ons verkoop en accountmanagement team leer jij over de verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het voorbereiden van het verkooptraject, het voeren van verkoopgesprekken, benaderen van (nieuwe) klanten (acquisitie), het berekenen van verkoopprijzen en het verzorgen van het ordertraject.

Wij zijn op zoek naar een  stagiair, die graag wil leren en met begeleiding aan de slag gaat. Iemand die proactief de handen uit de mouwen steekt en zowel wil leren uitvoeren als coördineren. Omdat onze organisatie snel groeit worden een aantal keer per jaar nieuwe oplossingen met diverse producten en opties aan ons portfolio toegevoegd. Wij informeren onze doelgroep (grote internationale bedrijven) daarover op een professionele en aansprekende manier in het Engels en Nederlands.


Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Verzamelen van klant-, product- en marktgegevens;
 • Advies uitbrengen over verkoopbeleid, marktbeleid en/of marktbeweging;
 • Voorbereiden van het verkooptraject;
 • Acquisitie naar klanten en opdrachten;
 • Het voeren van verkoopgesprekken
 • Het maken van prijsberekeningen;
 • Behandelen van klachten;
 • Onderhouden van klantrelaties doormiddel van het bouwen en onderhouden van netwerk;
 • Verzorgen van aftersales;
 • Het coördineren en uitvoeren van accountplannen.

Vereisten

Je bent bezig met je opleiding MBO niveau 4 junior accountmanager (of vergelijkbaar) en gaat al richting het eind van je opleiding of hebt een vergelijkbare opleiding van soortgelijk niveau. Je hebt al wat ervaring met Office365 en je belt liever dan dat je mailt. Ervaring met sales en relatiebeheer is een pré, net als affiniteit met telecom software. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als in Engels en kan goed strategisch denken. Natuurlijk ben je heel enthousiast! Het belangrijkste vinden we vooral dat je graag wil leren en net als wij deze investering in jouw toekomst wil maken.

What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je stage en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

Nog wat extraatjes op een rij:

 • Stagevergoeding boven marktcomfort!  Gebaseerd op jouw opleidingsniveau en stage uren;
 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsplan;
 • Flexibele werktijden;
 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Meerdere evenementen per jaar met het team;
 • Fijn dakterras.

Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je mailen met onze recruiter Jelmer Ouwerkerk j.ouwerkerk@horizontelecom.nl


of