Skip to content

Corporate Recruiter (PT)

Nederland, Gelderland, Ede

Functieomschrijving

Wéér een corporate recruiter vacature… maar niet zomaar 1, bij Horizon Telecom wil je werken! We gaan je vertellen waarom, lees vooral verder!

Even voorstellen

Wij zijn Horizon Telecom, gevestigd in Ede op een locatie met ons mooi kantoorpand. Horizon Telecom heeft als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatieoplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.

Wij zoeken onze eerste vaste Corporate Recruiter

Wij hoeven je niet te vertellen wat je gaat doen als corporate recruiter, vacatures invullen! Maar wat maakt deze rol dan interessanter dan al die andere? We maken een enorme groei door en recruitment gaat een professionaliseringsslag maken. Waar moet je dan aan denken? We gaan een mooie arbeidsmarktcampagne opstarten, hier draag je natuurlijk je steentje aan bij. We zien nog mogelijkheden voor de selectie van een nieuw ATS, gaan we assessment tools verder inzetten binnen de organisatie? Hoe zorgen we ervoor dat het recruitment proces op een goede manier wordt ingericht en we een zo goed en helder mogelijk proces hebben.


Job marketing, welke kanalen gaan we inzetten om de juiste mensen binnen te halen, welke tools gaan we gebruiken. Zoveel verbetering mogelijk, zoveel projecten nog op te pakken. De uitdaging is zo groot als je deze zelf maakt. Je krijgt hierin heel veel vrijheid (en verantwoordelijkheid).


What’s in it for you?


Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Salaris gaat in overleg met jou;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;

 • Laptop en telefoon naar keuze;

 • Internetvergoeding voor thuis;

 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;

 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken);

Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;

 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;

 • Meerdere evenementen per jaar met het team;

 • Fijn dakterras.


Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met onze recruiter Jelmer Ouwerkerk op j.ouwerkerk@horizontelecom.nl

Voor een indruk van onze organisatie kun je kijken op onze website https://werkenbij.horizontelecom.nl/ of op onze LinkedIn pagina


Vereisten

De kandidaat, jij dus…

Je hebt een passie voor recruitment, je ontzorgt graag je collega’s met jouw focus op kwaliteit en candidate experience. Bij voorkeur zoeken we iemand die al 1 of meerdere stappen binnen de recruitment wereld heeft gezet. 

Verder neem je mee:

 • Ervaring in de Telecom / ICT;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een rol als recruiter;
 • Proactieve houding, in deze rol ben jij de enige recruiter en voer je optimalisaties door;
 • De wil om te sourcen, soms moet je nou eenmaal hunten naar de juiste kandidaat;
 • Kennis van recruitment tools, we hoeven je niet te vertellen hoe een LinkedIn Recruiter Seat werkt of wat Lusha, Contact Out of een ATS is;
 • Besef wat er in deze markt voor nodig is om de juiste kandidaten binnen te halen;


Dutch language spoken and written is must; if you don’t speak Dutch we cannot include you in the process for this vacancy.

of