Skip to content

Projectmanager

Nederland, Gelderland, Ede

Functieomschrijving

Servicegericht, verantwoordelijk en alles met een lach. Want een project van begin tot eind begeleiden samen met je team, daar haal jij je energie uit. Herken je je hierin? Lees dan snel verder!

Even voorstellen

Wij zijn Horizon Telecom, gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons gezellige kantoorpand. Horizon Telecom heeft als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatie oplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.

Voor ons enthousiaste en groeiende team zoeken wij nu een:


Projectmanager


Klanten blij maken staat centraal bij Horizon Telecom en jij als projectmanager speelt daar een grote rol in. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd leveren van de end-to-end oplossingen die wij onze klanten bieden. Je zorgt ervoor dat alles administratief goed verwerkt wordt, draagt zorg voor de facturatie en weet op tijd bij te sturen als het niet volledig volgens plan gaat. Desnoods zoek je naar alternatieven. Je ondersteunt het serviceteam als het nodig is en zorgt ervoor dat alle stakeholders goed op de hoogte worden gehouden. Zowel klanten als collega’s kunnen op jou rekenen!

In deze functie is communicatie the key. Je werkt samen met veel verschillende partijen dus goed luisteren en jezelf goed kunnen verwoorden is belangrijk om het het tot een succes te kunnen brengen. Je bent klantgericht en weet daardoor goed te achterhalen wat er precies nodig is. Je durft daar ook goed doordachte beslissingen op te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor het project dat je doet en doet er alles aan om dit met een goed resultaat af te sluiten.

What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Salaris gaat in overleg, we horen graag van jou wat jouw idee hierover is;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;

 • Laptop en telefoon naar keuze;

 • Internetvergoeding voor thuis;

 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;

 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken);


Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;

 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;

 • Meerdere evenementen per jaar met het team;

 • Fijn dakterras.


Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je mailen met onze recruiter Jorn Jansen j.jansen@horizontelecom.nl

Voor een indruk van onze organisatie kun je kijken op onze website https://werkenbij.horizontelecom.nl/ of op onze LinkedIn paginaVereisten

Wie ben jij?

 • Je communiceert goed en duidelijk op verschillende levels;

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, in de telecombranche is een pré;

 • Je kan goed samenwerken;

 • Je bent pro-actief, weet het overzicht te bewaren en neemt goede doordachte beslissingen;

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

of