Skip to content

Projectmanager

Nederland, Utrecht, Ede

Functieomschrijving

Servicegericht, verantwoordelijk en alles met een lach. Want een project van begin tot eind begeleiden samen met je team, daar haal jij je energie uit. We zorgen voor blije klanten en dat komt omdat we blije medewerkers hebben. Ook werken bij Horizon Telecom, waar hard gewerkt wordt, maar waar goed voor je wordt gezorgd? Lees dan verder wat we te bieden hebben. 

Even voorstellen

Wij zijn Horizon Telecom, gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons mooie kantoorpand. Horizon Telecom heeft als doel communicatie, infrastructuur en security flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatie oplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.

Projectmanager


Klanten blij maken staat centraal bij Horizon Telecom en jij als projectmanager speelt daar een grote rol in. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd leveren van de end-to-end oplossingen die wij onze klanten bieden. Je zorgt ervoor dat alles binnen het project op rolletjes loopt en weet op tijd bij te sturen als het niet volledig volgens plan gaat. Desnoods zoek je naar alternatieven. Je ondersteunt het serviceteam als het nodig is en zorgt ervoor dat alle stakeholders goed op de hoogte worden gehouden. Zowel klanten als collega’s kunnen op jou rekenen!

In deze functie is communicatie key. Je werkt samen met veel verschillende stakeholders, wij luisteren goed naar onze klanten om ze zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je weet hoe je een advies aan een klant overbrengt, uiteindelijk profiteert de klant ook van jouw expertise en het is belangrijk om er een succesvol project van de maken. Je bent klantgericht en weet daardoor goed te achterhalen wat er precies nodig is. Je durft daar ook goed doordachte beslissingen op te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor het project dat je doet en doet er alles aan om dit met een goed resultaat af te sluiten.

What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Salaris gaat in overleg, we horen graag van jou wat jouw idee hierover is;

 • Mobiliteitsbudget of leaseauto;

 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;

 • Laptop en telefoon;

 • Internetvergoeding voor thuis;

 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;

 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken);


Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;

 • Een ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;

 • Meerdere evenementen per jaar met het team;

 • Fijn dakterras.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Ervaring in een vergelijkbare rol als projectmanager, binnen de telecom is mooi meegenomen;

 • Maar... houding is meer waard, klantgericht, proactief en een goede actieve houding brengt je al heel ver;

 • Je communiceert goed en duidelijk op verschillende lagen binnen organisaties;

 • Je kan goed samenwerken;

 • Je bent pro-actief, weet het overzicht te bewaren en neemt goede doordachte beslissingen;

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelste taal.


Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je mailen met onze recruiter Jelmer Ouwerkerk j.ouwerkerk@horizontelecom.nl

Voor een indruk van onze organisatie kun je kijken op onze website https://werkenbij.horizontelecom.nl/ of op onze LinkedIn pagina

of