Skip to content

Senior Accountmanager Bestaande Klanten

Nederland, Gelderland, EdeSales

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren accountmanager in de telecommunicatie en krijg je energie van grote (internationale) klanten die soms complex georganiseerd zijn. Ben jij straks verantwoordelijk dat juist zij bij ons ook telecommunicatie afnemen. Vind je het een uitdaging om klanten bij de hand te nemen om ze stap voor stap meer van onze telecom oplossingen te laten gebruiken? Lees dan snel verder.

Even voorstellen

Wij zijn Horizon Telecom, gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons gezellige kantoorpand. Horizon Telecom heeft als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatieoplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel voor onze internationale klanten als voor jou als medewerker.

Voor ons enthousiaste en groeiende team zoeken wij nu een: Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager bij Horizon telecom ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons wereldwijde unieke eigen beheerde voice platform met verschillende oplossingen aan onze bestaande grote internationale klanten. Je adviseert over wereldwijde SIP trunk infrastructuren, koppelingen met RingCentral en/of Teams en de integratie met applicaties. Je ontwikkelt hiervoor een gedegen sales plan met een duidelijke SMART strategie, tactische operationalisering en doelstellingen voor de korte, middellange en lange termijn om zo de maximale omzet te kunnen realiseren bij onze bestaande klanten. De realisatie doe je samen met ons team van engineers, solution architecten en carrier managers. Jij bent verantwoordelijk voor Deep selling en Cross selling van van het voice portfolio aan onze klanten en bent met de collega’s bezig om te zorgen dat al onze klanten (als ze dit nog niet hebben) wereldwijde telefonie diensten bij ons afnemen of juist dit uitbreiden naar alle vestigingen

Je hebt een succesvol verleden in de verkoop van soortgelijke producten in een vergelijkbare omgeving. Je begrijpt de complexiteit en kent de verschillende belangrijke stappen en activiteiten die nodig zijn voor een succesvolle afronding van een verkooptraject. Je bent in staat om een winnend account/activiteitenplan op te stellen en uit te voeren voor verkooptrajecten. We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die in creatieve oplossingen denkt en met een sterke drive om zowel kleine als grote uitdagingen te overwinnen en ervan geniet om klanten verder uit te bouwen door het geven van sessies, uitleg en het meedenken samen met een team.


What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.


Waar je enthousiast van zult worden...

 1. We hebben een wereldwijd EIGEN telefonie platform
 2. Je gaat onze producten (MS Teams & Ring Central) verkopen bij bestaande klanten
 3. Onze oplossingen zijn gebouwd op de beste oplossingen in de markt, volgens Gartner
 4. Je klanten zijn wereldwijde grote ‘enterprise’ klanten die samen met jou willen groeien.


De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Aantrekkelijke bonusvoorwaarden en competitief salaris;
 • Lease auto met parkeerplek;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;
 • Laptop en telefoon naar keuze;
 • Ingericht thuiskantoor;
 • Internetvergoeding voor thuis;
 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken).

Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Meerdere evenementen per jaar met het team;
 • Fijn dakterras.
 • Snel groeiende organisatie met ruimte voor verantwoordelijkheid
 • Nieuwe functie - waarbij we samen dit inrichten

We moedige iedereen aan om te solliciteren. We zijn een open-minded team die graag verast wordt door een out-of-the-box kandidaat. Voor deze functie is beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je mailen met onze recruiter Jelmer Ouwerkerk j.ouwerkerk@horizontelecom.nl

Voor een indruk van onze organisatie kun je kijken op onze website https://werkenbij.horizontelecom.nl/ of op onze LinkedIn pagina

Vereisten

Wat breng je mee aan kennis en ervaring?

 • Minimaal 5 jaar ervaring in verkoop (solution-selling)aan grote internationale organisaties;
 • Ervaring met het verkopen van Teams en Ring Central of soortgelijke producten zoals bijvoorbeeld Callcenter
 • Ervaring met enterprises en kennis van telecommunicatie
 • Vloeiend in Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent een zelfsturende, proactieve, resultaatgerichte professional die autonoom kan werken;
 • Je bent flexibel ingesteld, service gericht, doordacht, analytisch sterk en neemt verantwoordelijkheid.

of