Skip to content

Senior Consultant / Accountmanager

Ede, Gelderland, Nederland€ 65.000 - € 130.000 per jaarSales

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren accountmanager in de telecommunicatie dan heb je vast ervaring met oplossingen zoals zakelijke connectivity, voiceoplossingen zoals SIP, Teams of UC en/of netwerk/security oplossingen zoals SD-WAN of SASE/SSE. Krijg je energie van grote (internationale) klanten die soms complex georganiseerd zijn. Vind je het een uitdaging om met klanten te sparren over hoe we ze nog beter kunnen helpen en ze zo de gepaste oplossingen te bieden? Lees dan snel verder.


Even voorstellen

Wij zijn Horizon Telecom, gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons gezellige kantoorpand. Horizon Telecom heeft als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatieoplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.


Jouw missie als Senior Consultant


Als Senior Consultant bij Horizon telecom ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van bestaande klanten van enkele diensten tot volledige potentie. Je ontwikkelt hiervoor een gedegen sales plan met een duidelijke SMART strategie, tactische operationalisering en doelstellingen voor de korte, middellange en lange termijn om zo de maximale omzet te kunnen realiseren. De realisatie doe je samen met ons team van engineers, solution architecten en carrier managers.
Je succes wordt gemeten aan het behalen van verschillende sales targets. Je hebt een aantoonbaar succesvol verleden in business development in een soortgelijke omgeving(Growth). Je begrijpt de complexiteit en kent de verschillende belangrijke stappen en activiteiten die nodig zijn voor een succesvolle afronding van een verkooptraject. Je bent in staat om een winnend account/activiteitenplan op te stellen en uit te voeren voor verkooptrajecten. We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die in creatieve oplossingen denkt en met een sterke drive om zowel kleine als grote uitdagingen te overwinnen. Je bent een echte netwerker, relatie man en goed met business planning. Zo ken je de weg bij je klant en ben je altijd op de hoogte van de laatste updates. Je haalt geluk uit werken in een team, weet snel wie je voor wat moet inschakelen en bent benaderbaar voor je collega's.


What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij Horizon Telecom krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Aantrekkelijke bonusvoorwaarden en competitief salaris;
 • Lease auto met parkeerplek;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;
 • Laptop en telefoon naar keuze;
 • Ingericht thuiskantoor;
 • Internetvergoeding voor thuis;
 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken).

Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
 • Gezellige Vrijmibo's met getapt bier;
 • Leuke uitjes en feestjes!
 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Meerdere evenementen per jaar met het team;
 • Fijn dakterras.
 • Snel groeiende organisatie

Vereisten

Wat breng je mee aan kennis en ervaring?

 • Ruime Ervaring met bedrijven die internationaal actief zijn en complex georganiseerd zijn. Je schrikt niet meer van een centrale P&L of gefragmenteerde DMU;
 • Ervaring met het verkopen van telecom of soortgelijke producten zoals bijvoorbeeld network management of security (firewalls) of IT Hierin heb je ook een relevant netwerk waar je gebruik van kunt maken.
 • Ervaring met het verkopen van connectiviteitoplossingen aan grootzakelijke organisaties (voice en data);
 • Vloeiend in Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling, internationale organisaties zijn jouw bread and butter;
 • Je bent een zelfsturende, proactieve, resultaatgerichte professional die autonoom kan werken
 • Je bent flexibel ingesteld, service gericht, doordacht, analytisch sterk en neemt verantwoordelijkheid.
 • Klant en bovenal relatie gericht en gefocust in persoonlijk contact.

We moedige iedereen aan om te solliciteren. We zijn een open-minded team die graag verast wordt door een out-of-the-box kandidaat. Voor deze functie is beheersing van Nederlandse en Engelse taal vereist. Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je mailen met onze recruiter Jelmer Ouwerkerk j.ouwerkerk@horizontelecom.nl

Voor een indruk van onze organisatie kun je kijken op onze website https://werkenbij.horizontelecom.nl/ of op onze LinkedIn pagina

of

Apply with Indeed onbeschikbaar