Skip to content

Recruitment Proces

"Ik heb nog geen andere organisatie gezien die zoveel doet om niet alleen de klanten, maar ook vooral de eigen medewerkers blij te maken. Dit met de overtuiging dat blije medewerkers ertoe leiden dat we blije klanten hebben."

Amanda Brenkman - Corporate Recruiter

Eerste kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking, vaak telefonisch of via videocall met de recruiter, checken we graag met je of Horizon Telecom een organisatie is waar je graag zou willen werken en of jij bij ons past.

1e gesprek

Bij voorkeur face to face, maar dat hoeft niet altijd. We hebben graag meerdere gesprekken met je. Een 1e gesprek vindt plaats met jouw toekomstig manager en vaak iemand uit het team. Dit gesprek is om wat meer in te gaan op jouw kennis en ervaring, en jou de gelegenheid te geven alles over ons te weten te komen.

Assessment

Tussen het eerste en tweede gesprek bieden wij je een assessment aan om te zien hoe jij als persoon aansluit op onze kernwaardes en de rol.

2e gesprek

Een 2e gesprek om nóg meer collega's te leren kennen met wie je zal gaan samenwerken. We zijn een hecht team en hechten dus ook veel waarde aan een goede fit binnen de organisatie.

Safety First!

We werken met grote internationale klanten zoals banken en voldoen aan strenge certificeringen. We doen daarom altijd een achtergrond (referentie) check en helpen je met het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Als we samen enthousiast zijn dan zetten we dit in gang, uiteraard betalen wij dit.

Aanbieding en onboarding

De laatste fase! Wanneer zowel jij als wij de gesprekken als positief hebben ervaren dan doen we je graag een aanbieding waar je volmondig "JA" tegen kan zeggen en starten we de onboarding.

Net als jij willen wij een weloverwogen keuze maken en hechten we waarde aan een goed en persoonlijk proces. We willen immers beiden zeker zijn van een goede keuze om met elkaar te gaan samenwerken. We communiceren graag open en snel. Hieronder een indruk van hoe een proces eruit ziet als we met elkaar in gesprek gaan.

Jelmer Ouwerkerk - Corporate Recruiter

Waar vind je ons?

Horizon Telecom Boylestraat 38a 6718XM Ede