Overslaan naar content

Recruitment Proces

"Ik heb nog geen andere organisatie gezien die zoveel doet om niet alleen de klanten, maar ook vooral de eigen medewerkers blij te maken. Dit met de overtuiging dat blije medewerkers ertoe leiden dat we blije klanten hebben."

Amanda Brenkman - Corporate Recruiter

“Medewerker tevredenheid vinden wij mega belangrijk en willen dan ook snel schakelen, binnen 10 dagen na eerste contact een voorstel en een warm bad bij start.”

Eerste kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking, vaak telefonisch of via videocall met de recruiter, checken we graag met je wat jouw wensen zijn en of je de kwaliteiten hebt die nodig zijn voor de rol. Zowel de primaire als secundaire wensen worden ‘high level’ besproken.

1e gesprek

Een 1e gesprek vindt altijd plaats met jouw toekomstig manager en iemand uit het team, in ieder geval met twee personen. Dit gesprek is om wat meer in te gaan op jouw kennis en ervaring, en jou de gelegenheid te geven alles over ons te weten te komen. Dit gesprek vindt face to face plaats om ook op persoonlijk niveau te kijken wie jij bent.

Vragenlijst

Tussen het eerste en tweede gesprek bieden wij je een vragenlijst aan (±30 minuten online), om te zien hoe jij als persoon aansluit op onze kernwaardes en de rol. Deze geeft veel inzicht in jou als persoon en waar je punten liggen waar jij je mogelijk op kunt ontwikkelen. Je persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij Horizon Telecom namelijk erg belangrijk, op jouw manier, op jouw tempo met onze aanrijking en hulp. We bieden dan ook een opleidingsplan aan en een ontwikkelcoach.

2e gesprek

Een 2e gesprek om meer collega's te leren kennen met wie je zal gaan samenwerken en om wat meer cultuur te proeven. Hierdoor krijg je een nóg beter beeld van de rol en van ons. We zijn een hecht team en hechten dus ook veel waarde aan een goede fit binnen de organisatie. De vragenlijst die je hiervoor hebt ingevuld wordt gebruikt tijdens dit gesprek.

Safety First!

We werken met grote internationale klanten zoals banken en voldoen aan strenge certificeringen. We doen daarom altijd een achtergrond (referentie) check en helpen je met het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Als we samen enthousiast zijn dan zetten we dit in gang.

Aanbieding

Is iedereen enthousiast, dan willen we dus samenwerken. Van het eerste moment van contact tot de aanbieding zit niet langer dan 10 dagen. We willen snel schakelen, en dus ook jou zo snel mogelijk uitsluitsel geven of wij een samenwerking zien zitten en met jou afstemmen hoe jij dit voor je ziet.

De start en onboarding

Yeaaahh!! Nu gaan we eindelijk beginnen met samenwerken, en start jouw eerste werkdag. Je wordt opgevangen door je buddy die samen met HR je begeleiden met een inwerkplan. Hierin staat wat handig allemaal te weten en hoe jij je weg het beste kunt vinden binnen Horizon Telecom.

“Het is niet voor niets dat iedereen bij ons wil werken, check onze arbeidsvoorwaarden wat we allemaal voor jou doen voor een leuk werkplezier!”

Waar vind je ons?

Horizon Telecom Boylestraat 38a 6718XM Ede